TEMUDUGA TERBUKA HART CONSULTANT ~ PEMBANTU AM PEJABATTERMUDUGA TERBUKA HART CONSULTANT


Hari Hari Kerja! adalah satu platform pengiklanan jawatan kosong yang terkini diseluruh Malaysia dalam sektor Kerajaan mahupun Swasta.setiap jawatan yang diiklankan adalah berpandukan jabatan/majikan.(sila rujuk iklan dibawah dan ikuti langkah-langkah untuk memohon jawatan)


Permohonan Jawatan Hart Consultant

Maklumat Jawatan Kosong
Jawatan Hart Consultant


Bertempat di:Kota Kinabalu, Sabah


Tarikh temuduga : 28 Januari Sehingga 31 Januari


Minima kelayakan :

1.Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon.


2.Berkemahiran Menggunakan Microsoft Word

Kelebihan :Komisen yang menarik,Cuti Umum,Cuti Sakit,Epf
(Rujuk iklan jawatan)
Syarat Kelayakan Memohon
Terbuka kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan mempunyai kriteria serta kelayakan yang diperlukan adalah dikehendaki untuk memohon jawatan yang ditawarkan.

Jawatan yang ditawarkan:

1.PEMBANTU AM PEJABATCara Memohon


Jawatan kosong ini haruslah dipohon secara offline, iaitu temuduga. Oleh itu, Pemohon hendaklah menghubungi nombor majikan untuk mendapat info lanjut.(Nombor tertera dibawah,Klik pada pautan "IKLAN JAWATAN")


Klik pada Pautan "IKLAN JAWATAN" untuk dibawa kepada laman memohon jawatan tersebut,anda boleh menyemak maklumat jawatan tarikh tutup iklan dan syarat-syarat kerja tersebut.


Rujuk iklan jawatan dengan cara klik pada pautan dibawah


IKLAN JAWATAN

Post a Comment

0 Comments